На ден 14.11.2019 година со почеток од 17.00 часот, во Македонска Каменица, во рамките на проектот „И старите знаат и старите можат“ се одржа третата работилница со стари лица - членови на здружението на пензионери од Македонска Каменица.

На истата од страна на експертот - Горан Ристевски, на присутните лица - пензионери од здружението на пензионери од Македонска Каменица им беа презентирани техники за администрирање со креираната веб страна за нивното здружение.

.

ДОНАТОРИ 

НИЕ НА ФЕЈСБУК

JSN Air 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework