Ајде да се сплотиме и заедно да спасиме млад живот. 28-годишната Славица Тодоровска – Цаци боледува од агресивен рак на мозокот и за да го продолжи своето лекување во САД, потребна ѝ е наша помош.

-Телефони за донации:

TELEKOM: 143 107

VIP: 143 483

(со секој повик донирате 100 ден.)

Жиро сметка: 200003381608851

Банка: Стопанска банка АД Скопје

За донација од странство:
IBAN: MK07200003381613507 USD
MK07200003381611470 EUR
SWIFT Code, BIC Code: STOBMK2X

Нејзините пријатели се обединија и заедно се борат да соберат средства за да му помогнат на семејството на Цаци да ги покрие трошоците за нејзиното лекување во странство.

Тие направија група на социјалните мрежи и отворија профил на GoFundMe со цел собирање средства.

ДОНАТОРИ 

НИЕ НА ФЕЈСБУК

JSN Air 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework