На ден 08.11.2018 година , со почеток во 12.00 часот , во просториите на ЗГ“ ИНИ“ Виница одржана е почетна прес- конференција за проектот:
- Силни месни заедници, за силна локална демократија
Проектот е имплементиран во рамки на проектот „Силни граѓански организации за позитивни социјални промени “ спроведен од Фондација за развој на локалната заедница, Институт за развој на заедницата и Центар за одржлив развој Алка ,финансиски подржан од Европската Унија, а се реализира од ЗГ Надеж –НОРЕ од Македонска Каменица во партнерство со ЗГ ИНИ Виница. Проектот ќе се реализира на подрачјето на ЕЛС М.Каменица и ЕЛС Виница.

ДОНАТОРИ 

НИЕ НА ФЕЈСБУК

JSN Air 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework