Во периодот од 22 - 26 јули 2018 членови на Природна Перспектива зедоа активно учество на средба за интернационални партнерства која се одржа во Латиновац, Хрватска.

На оваа размена се разговараше за подобрување на квалитетот на стратешките партнерства, за подготвување на кандидатите за волонтерски размени, изготвување на договори, поддршка, координација. Изготвување на модел од подготовка, имплементација до дисиминација.

На овој проект учество зедоа 25 лица, при што покрај членовите на Природна Перспектива, учествуваа и здруженија од Хрватска, Португалија, Бугарија, Италија, Франција, Естонија и Полска.

ДОНАТОРИ 

НИЕ НА ФЕЈСБУК

JSN Air 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework