Western Balkans Fund (WBF) го промовираше вториот повик за доделување на грантови за граѓански организации од регионот на западен Балкан.

Грантовите се во висина о 12 000 евра.

Краен рок за поднесување на апликациите е 13.12.2018 година.

Повеќе информации на следнив линк: http://westernbalkansfund.org/2018/11/02/wbf-launches-the-second-call-for-regional-project-proposals/

 

Извор: http://westernbalkansfund.org/

ДОНАТОРИ 

НИЕ НА ФЕЈСБУК

JSN Air 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework